Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Tánc tanítás

Címkék: salsa, tánctanfolyam, salsa tanfolyam, salsa tánciskola

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A tuti megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa klubb Budapest legbarátságosabb salsa klubja, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa a hobbink, a szerelmünk. Mi gondoskodunk róla, hogy már maga a salsa oktatás is örömteli szórakozás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti nehézségeken.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz tánc tanítás során. A rendkívül modern reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is olyan nehéz, sokkal inkább a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő salsa oktatásunkra mi megtanítunk salsázni! Ha elmész egy salsa buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Manapság a kezdő, salsa tanfolyam budapest szerfelett népszerű témakör. Maximum két havonta új kezdő salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő emberek, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik táncuka, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Csoportjainkban a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben minden szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? Az oktatás teljesen az alapoktól indul. Semmilyen nezésséget nem jelent ha soha nem táncoltál előtte. szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Tánciskola mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa klubb ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül kellemes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24