Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Weblapkészítési ötletek Verdes János útmutatásával

Magyarországon az üzleti weboldal készítés gyerekcipőben jár. Tömegesen készülnek olyan honlapok, amelyek szinte semmilyen hatással sincsenek az adott cég bevételére. Az ilyen honlapok sokszor csak a pénzt, energiát emésztik figyelemre méltó nyereség nélkül. Az esemény oka Verdes János céges weblapkészítő szakember szerint az oktatás: nagymértékűek a hiányosságok, és rossz célközönségnek szólnak a témában elérhető oktatási anyagok.

A honlapkészítés során gyakran figyelmen kívül hagyják a weblap igazi szerepét. Verdes János véleménye szerint a weblap egy eszköz a cégek vevő növelő arzenáljában. Erről részletesebb információ Verdes János blogján található. A céges honlap készítésének a célja elsősorban a potenciális ügyfelek megtalálása és megszólítása. Ennek a módja Verdes János szerint teljes mértékben hiányzik a mai oktatási rendszerből. A diákoknak ma már előírt tananyag a weboldal készítés. Az iskolai órákban tanulják a HTML programozás szabályait. Főiskolán és egyetemen PHP, MySQL programozást tanítanak, ami a mai kor dinamikus weblapjainak létfontosságú alkotó elemei.

Programozásban kiváló szakembereket gyárt az oktatás. Ezek a web mesterek sokszor a programozáson túl nem látják és nem is láthatják az igazi célt. Ugyanis az ő dolguk csupán a programkód elvégzése, nem a vevőszerzés. A webmesterek szempontjából gyöngyszem egy olyan weblap, amiben nincs programozási hiba még akkor is, ha az elkészült program semmilyen hatással sincs a megrendelő profitjára. Verdes János honlapján azt nyilatkozta, hogy világhírű a magyarok a zseniális problémamegoldó képessége. Jó néhány multinacionális informatikai óriáscég foglalkoztat magyar származású programozókat Amerikában és Európában egyaránt.

Verdes János meglátása szerint a félreértést nem az informatikai, hanem a vállalkozásokat érintő oktatásban található tetemes hiányosságok jelentik. A cégeket senki sem készíti fel arra, hogy milyen álláspontok alapján készíttesse el honlapját egy webmesterrel. Verdes János szerint a cégvezetőnek szükségtelen HTML, JavaScript, JQuery, CSS, MySQL honlapkészítő nyelvek ismerete. Ez a webmester feladata. A vállalkozónak azonban első számú feladata és felelőssége, hogy a webmester tudását miként használja fel az üzletében.

Forrás: seozseni.hu, 2016-04-02 17:01

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24