Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Friss lottó nyerőszámok

Nincs olyan, aki nem ismerné az évtizedek óta üzemelő papíralapú magyar lottójátékokat. És a legfrissebb lottó nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán fellelhetők az Ötöslottó, a Hatoslottó, és a Skandi lottó esetén a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikai érdekességek az ismert heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Leellenőrizheted, hogy a nyerőszámaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az eddigi Ötös lottó és Skandináv lottó húzásokon, illetve mindhárom lottó vonatkozásában a húzásokon a kisorsolt nyerőszámok milyen ritkán bukkantak eddig fel a kiválasztott lottójáték történelme alatt a meghatározott év, vagy a legutóbbi telitalálat óta eltelt időszakban.
Amennyiben pillanatnyilag sem Te sem más nem lett milliárdos, akkor a várható nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is nyomon követheted.
Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a játékoskedvűek által megjelölt leggyakoribb szerencseszámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes sorsolásokon.

Abban az esetben ha van megjegyzésed a lottó soroslásokról, a hozzájuk társított esetleges csalásról, akkor egy nyitott fórumon keresztül könnyedén megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő hozzászólásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-09-21 21:19

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24