Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

A megfelelő ragasztószalag kiválasztása


A csomagolóipar egyik kiemelt szegmense a ragasztószalag. Dobozok, csomagok lezárásához gyors és praktikus. Bármilyen alakú, méretű csomag lezárható a ragasztószalaggal. A ragasztószalag tekercs szélessége 48 mm, hossza 66 m. A PP hordozóval készült ragasztószalagokat 20 kg alatti csomagokhoz, PVC hordozóval rendelkező ragasztószalagokat 20 kg nagyobb súly esetén célszerű használni.


A ragasztószalag hordózóanyagaA PP öntapadó ragasztószalagok előnye a PVC ragasztószalagokkal szemben, hogy mérsékelt ár mellett is tökéletes csomagolás végezhető el vele. A PP ragasztószalagok egyik hátránya, hogy  sérülés esetén tovább szakad. Az általánosan használt ragasztószalagok többnyire PP alaphordozóval rendelkeznek, mivel az ára kiváló. A PVC hordozófólia  előnye, hogy a súlyosabb kartonokat is lezárhatjuk vele. A PVC öntapadó ragasztószalag másik előnye, hogy sérülés hatására a ragasztószalag nem szakad tovább, hátránya a magasabb ár és a felület jobb tapadása miatt jelentkező nehezebb felhordás.


A ragasztóanyag fajtájaA ragasztószalag olyan sokoldalú és annyira keresett, hogy ma már nehéz elképzelni az életet nélküle. A célnak megfelelő ragasztószalag kiválasztásához, fontos a hordozón levő ragasztóanyag kiválasztása. Az oldószeres ragasztóréteggel rendelkező ragasztószalag kifejezetten alkalmas hűtőházi használatra is és magas hőmérsékleten is jól használható.

Forrás: wts.hu, 2016-12-30 12:47

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24