Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Bluetooth autós kihangosító vásárlás megfizethető áron

Kapós autós kihangosítót szerezhet akciós áron. Autós kihangosító beszerzés előtt biztosan fussa át ezt a webáruházat

Bluetooth autós kihangosító teszt - A minőségi autós kihangosító gond nélkül valósítja meg a kihangosítást a gépjárműben. Mindössze csak be kell dugni a kocsi szivargyújtójába, párosítani a telefonkészülékkel bluetoothon át és összehangolni a rádióval. Így már az autórádió hangszóróin keresztül lehet majd hallgatni a mobiltelefon hangjait. Ennél azonban többet is tud a jó autós kihangosító. A mobil legtöbb hangját, a zenéket, GPS hangokat, skype hangjait is átviszi a kocsi rádiójának hangszóróira.

Egy tökéletes autós kihangosító végén található a kihangosító rész. Ezen található gombokkal felvehetjük a bejövő hívást illetve letehetjük. Autós kihangosító cikkek ezen a honlapon. A zeneszámokat válthatjuk előre hátra vagy megállíthatjuk vagy indíthatjuk. A tökéletes autós kihangosítón található egy forgatható gomb is evvel a hangerőt tudjuk beállítani, vagy a frekvenciát tudjuk manuálisan léptetni. Az autós kihangosító vezérlőn található mikrofonon keresztül telefonbeszélgetéseinket kihangosítva is bonyolíthatjuk.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2016-12-26 10:44

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24