Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Részecskeszűrő kiiktatás

Használt autó vétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Adatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel az autót. Részecskeszűrő tippek a reszecske-szuro.hu weblapon. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha az autó üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye jócskán csökkent.

A részecskeszűrő feladata az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló anyagok szabad távozását. Sokan nem ismerik tudják, hogy a dízel autók részecskeszűrővel rendelkeznek. Egy szuper részecskeszűrő a káros anyagok 90 százalékát képes magába ejteni.

Régi jármű vásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon temérdek alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szerelés nélkül. A rossz minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon magas kiadás, míg utóbbi pénztárcabarát ötlet.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2016-12-14 19:30

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24