Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Milyen pozitív hatása van mindennapjainkra nézve a rendszeres zöld tea fogyasztása?

Gyakori sporttal párosítva még kiemelkedőbb a zöld tea súlycsökkentő hatásai

Zöld tea - A mindennapos zöld tea fogyasztás hatása sokak kíváncsiságát felkeltette. Mivelhogy a zöld tea számos kedvező hatással bír. Számtalan kísérlet bizonyította, mennyire kedvező hatása van, ha zöld teát iszunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának fenyegetettségét. A rákos betegség leküzdésében is segít. A zöld teában található egyik hatóanyag olyan folyamatokat aktivizál, ami a rákos sejtek pusztulásához vezet. Míg normális sejteket egészségesen hagyja.

Az anyagcsere során roppantul reakcióképes szabad gyökök keletkeznek. Az orvostudomány mai megítélése szerint ezek a szabad gyökök főleg a daganatos betegségért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A zöld teában megtalálható számottevő antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű vegyületek megkötésével a zöld tea ivása nagymértékben megóvja egészségünket. Mindenki tudja, hogy a zöld tea sok antioxidáns vegyületet tartalmaz. Drasztikus fogyás adatok a tea.hu weboldalán. De miért is létfontosságú egészségünk megőrzése céljából? Az antioxidánsok testünk egyik meghatározó alkotóelemei.

Címkék: Zöld tea

Forrás: tea.hu, 2017-02-15 13:17

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24