Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Kivételes online rádió

Számos közismert zene az online rádióban

Online rádió - Sajnálatosan hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Korunkban már számtalan helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos személyek életét. Ebben segít a különleges online rádió.

Fölöttébb lélegzetelállító, hogy az online rádióban 20 kolléga húzza az igát önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Az online rádió közösségének mérvadó, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Alapvető feladata a szeretett online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják kifejezni tehetségüket.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-03-14 10:20

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24