Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Mit vigyünk magunkkal a tárgyalásra

A legfontosabb egy jó golyóstoll és egy jó jegyzettömb. Nyilván sokan megfigyelték, hogy ez bizony néha kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy találkozón sok eszközre lesz szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egy helyen elférjen minden. A konferencia mappa titka a számos tároló rekesz és zseb. A hatékonyságot tovább javíthatjuk jelölőcímkékkel. Fontos, hogy ha gyarapszik a papírok mennyisége - vagy netán fogynak a dokumentumok - a mappa anyaga ezt kezelni tudja, és ne nyújtson olyan képet, mint ami több éve használnak. Tartósságát tekintve a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Egy konferencián üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van külön zseb a névjegynek és CD-nek, kéznél van a cég prospektusa esetleg digitális anyaga. Természetesen úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy spontán beszélgetés során is átadhatjuk cégünk bemutatkozó anyagát. Gyakran mi is kapunk ilyen anyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a számos zseb. Tervezőknek, grafikusoknak, mérnököknek kiváló munkaeszköz egy konferencia mappa.

Néha szükség lehet gémkapocsra, tixora, mini tűzőgépre, binder csipeszre, számológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár kis irodát is berendezhetünk. A konferencia mappa akkor is jól jöhet, ha nincs a közelünkben jegyzetelésre alkalmas felület, mivel a merev borítás ezt is helyettesítheti. És nem utolsó sorban az sem hátrány, ha jól záródik és szállítás közben nem hullanak ki belőle a dokumentumok.

Forrás: wts.hu, 2018-03-31 22:24

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24