Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Különös online rádió

Rengeteg közkedvelt zene az online rádióban

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Rendkívül dicséretes, hogy az online rádióban 20 munkatárs munkálkodik önkéntesként. A Lépés Rádió online rádió weblapon található több adat.

Sajnos Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ez idő tájt már sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek világát. Ebben segít a nem mindennapi online rádió.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Fontos célja a felkapott online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják kifejezni képességeiket. Az online rádió közösségének kulcsfontosságú, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-10-20 13:25

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24