Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Használt autó - Részecskeszűrő csere tisztító adalék

Régi kocsi megvétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő csere (tuning kipufogó) állapota

Gondolhatunk a részecskeszűrő csere hibájára, ha a gépjármű fogyasztása nőtt míg a teljesítménye jócskán lecsökkent. Ha a részecskeszűrő csere lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a tempót. Ha azonban ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő csere szakembert. Aki egy új részecskeszűrő csere díjának töredékéért kipucolja a .

Kuplung szett Szűrőrészecske: A részecskeszűrő tisztítás árak kitisztítja önmagát. Viszont ehhez magasabb fordulatszámon kell autózni huzamosabb ideig. Trükkök a Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás árak weblapon. A regenerálódás menete elkezdődik, a meglévő szennyeződés kiég. A részecskeszűrő tisztítás árak gondja jellemzően 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez többségében a gépjármű használatától függ. Akik kiváltképp rövid utakon használják, gyorsabban szembesülnek a gonddal.

Szűrőrészecske Olajszivattyú - Használt gépkocsi megvétele előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a katalizátor tisztítás állapota. Sajnos tömérdek esetben a katalizátor tisztítás el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A katalizátor tisztítás állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül. A működésképtelen cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul drága költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú módszer.

Használt személygépjármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a FAP adalék feltöltés állapota. Sajnálatos módon sok esetben a FAP adalék feltöltés el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A FAP adalék feltöltés állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül. Az elromlott javítani vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon magas költségű, míg utóbbi kedvezményes árú módszer.

Régebbi gépjármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő tisztítás házilag állapota. Sajnálatos módon tömérdek alkalommal a részecskeszűrő tisztítás házilag el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő tisztítás házilag állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül. Az elromlott cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul drága költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú módszer.

Használt autó - Részecskeszűrő csere tisztító adalék
Használt autó - Részecskeszűrő csere tisztító adalék

A részecskeszűrő hiba jelei problémája javarészt 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez leginkább a gépkocsi használatbavételétől függ. Akik kiváltképp kis távokon használják, hamarabb találkoznak a gonddal. A részecskeszűrő hiba jelei tisztítja önmagát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A Szűrőrészecske részecskeszűrő hiba jelei weboldalán fedezhető fel több adat. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a lévő korom kiég.

Ha a részecskeszűrő tisztítás check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a sebességet. Trükkök a Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás blogon. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás specialistát. Aki az új részecskeszűrő tisztítás árának töredékéért kitakarítja a. Gondoljunk a részecskeszűrő tisztítás eltömődésére, ha a jármű fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye drasztikusan csökkent.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2020-05-16 21:48

 

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetoségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24