Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Kirándulás Egerbe kisbusszal!

Eger városa igazi kirándulóváros, az iskolás osztályok tucatjai látogatják meg az év különböző hónapjaiban. Ha még nem járt a városban, vagy szeretne visszalátogatni, ne habozzon, béreljen tőlünk kisbuszt a csoport igényeinek megfelelően, és irány Eger!

Milyen helyeket látogassunk meg, ha Egerbe utazunk?

Illetlenség lenne, ha a látnivalók közül nem a magyar irodalomban és történelemben is kiemelt helyet elnyert várat említenénk elsőként. Az egri várnak legendás múltja van, belépve szinte a falakból beszél hozzánk a történelem. Vitán felül áll, hogy ezt az élményt mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Nem szabad kihagynunk a Dobó István Vármúzeumot sem, amelyet az egri várban találunk. A múzeumban megtekinthetjük az Eger városát bemutató képeket, néprajzi emlékeket.

Ha pihenni is szeretnénk egy kicsit, az Egri Törökfürdő tökéletes lehetőséget biztosít erre, hiszen igazi török hangulatot idéz, a török művészet alappillérei között lazulhatunk el. Találunk itt a medencéken kívül masszázs, gőz és leöntő fürdőket is.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetőségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24