Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Autóbuszos személyszállítás

Fejtörést okoz munkavállalóinak, násznépének, vagy iskolai, óvodai csoportjának fuvarozása? Már leszervezett a belföldi vagy külföldi utazáshoz mindent, programokat, szállást, csupán az odajutás módja kérdéses még?

Válassza az autóbuszos személyszállítást, amely olcsó megoldást kínál a személyszállítás mikéntjére! Amennyiben buszt bérel dolgozói járat, transzfer, városnéző körút céljából, úgy biztos lehet benne, hogy az utasok egy helyen, biztonságban, megbízható és tapasztalt sofőrök által vezetett autóbuszban jutnak el az úti célhoz. A fuvarozott személyek egy csoportban vannak, így könnyebb rájuk figyelni, és nem kell mások igényeihez alkalmazkodni. Útközben, ha az utasoknak problémája támad, vagy pihenőre, sétára vágynak sokkal rugalmasabban megoldható a rendkívüli megállás, esetleg útvonal módosítás, nem kell vasútállomásokhoz igazodni, vagy várni, hogy földet érjen a repülő.

Cégünk számos autóbuszos személyszállításhoz kapcsolódó szolgáltatást vállal, legyen az ország néző körút, reptéri transzfer, kirándulás, tengerparti utazás, sí út, vagy turné.

Ha egyedi igénye van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, megoldást találunk rá!

Budapest látványosságai busszal

Tekintse meg Budapest szépségeit busszal! Béreljen tőlünk kisbuszt és nézze meg Budapest legcsodálatosabb helyeit! Amiket semmiképpen nem szabad kihagyni:

• Világörökségek Budapesten

A világörökségek listáján találhatjuk a Duna-parti látképet valamint a budai Várnegyedet. A Világörökség részét képezi a Szabadság és a Margit híd által közrefogott budai és pesti Duna-part, valamint a Műszaki Egyetem néhány épülete és a Lánchíd által közrefogott terület, a Gellért fürdő, a Gellérthegy a Szabadság-szoborral és a Citadellával, a budai hegyen álló Vár épületei; a királyi palotával, a Víziváros barokk templomai és törökkori fürdői.

• A főváros csodálatos hídjai


A buszos városnézés alkalmával semmiképp sem maradhatnak ki Budapest szebbnél szebb hídjai, ugyanis mindegyik különleges a maga nemében és saját történettel bír.

• Különleges épületek

Budapesten számos pompás szépségű épület lelhető fel, melyeket mindenképp meg kell tekintenünk körutunk során. Ilyen például az Aquincumi Múzeum és Romkert, a Balettintézet, a Budavári Palota, a Citadella, a Dohány utcai Zsinagóga, a Halászbástya, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Mátyás Templom és sok egyéb épület. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket a megadott elérhetőségek egyikén!

Béreljen buszt alkalmazottainak!

Ha szeretné, hogy alkalmazottai mindig egyszerre és pontosan érkezzenek munkahelyükre, a buszbérlés ideális lehetőséget kínál Önnek!

Ha a munkahely a város agglomerációjában helyezkedik el és az odajutás autó nélkül nehézkes, a buszbérlés megoldást kínál. Az autóval való közlekedés pénz és időigényes, ráadásul a folyamatos dugók csak megnehezítik a munkahelyre való eljutást.

Számos olyan munkahely létezik, ahova nem járnak menetrend szerinti járatok, vagy csak olyan ritkán, hogy nem érnének oda az alkalmazottak a munkahelyre időben. Ezt kiküszöbölheti, ha bérelt busszal szállíttatja dolgozóit.

A buszbérlés akkor is hathatós segítséget nyújt a dolgozók szállításában, ha több műszakos munkarendben dolgoznak alkalmazottai. Így számukra egyszerű és kényelmes utazási feltételeket biztosíthat. Ráadásul megkíméli őket a tömegközlekedés okozta stressztől is.

A buszbérlés kifizetődő Önnek és dolgozóinak egyaránt, hiszen ők elégedettek lesznek, mert nem kell utazásra költeniük, Ön pedig nyugodt lehet afelől, hogy alkalmazottai időben érkeznek.

Ha hatékony segítséget keres az alkalmazottak utaztatására, válasszon minket!

Külföldön rendezik kedvenc csapata focimeccsét?

Ha barátaival szeretné élőben végig kísérni csapata játékát a nagy meccsen, a buszbérlés kényelmes utazást biztosít Önöknek. Egy külföldi utat megszervezni több emberre nem egyszerű feladat, főleg, ha átszállásokkal és csatlakozásokkal is kell számolni.

A vonatok lassan, sok megállóval közlekednek és nem biztos, hogy Önök találnak a stadionhoz közeli állomást. A menetrend szerint közlekedő buszjáratokkal ugyanez a helyzet. A repülőjegy drága és nagyobb társaság esetén esélyes, hogy nincs megfelelő számú szabad hely a kiszemelt gépen.

Ha ezeket választják, akkor az érkezési helytől még rendelhetnek taxit horribilis összegért. Rengeteg idő elmegy az utazással, aminek az várakozással teli izgalomról kellene szólnia.

Azonban a buszbérlés egyszerű, olcsó és praktikus megoldást kínál Önnek és barátainak. Ha buszt bérlenek, biztosítva van a célállomáshoz lehető legközelebbi érkezés, esetleges pihenők igény szerinti beiktatása, és a kényelmes utazás.

Ha gond nélkül szeretne eljutni egy fontos eseményre, válassza a buszbérlést!

Kirándulni vinné a gyerekeket?

Ha szívesen felfedeznék a gyerekekkel valamelyik híres városunkat, vagy a természet lágy ölén töltenének el egy kis időt, de nem szeretnének órákon át zötykölődni a buszon vagy vonaton, válasszák a buszbérlést!

A buszbérlés olyan előnyöket kínál a kisebb-nagyobb gyerekcsoportok szállítására, amelyek nagyban megkönnyítik a felnőttek feladatát. Nem kell mindenkinek árgus szemmel fürkésznie, hogy mindenki fel- és leszállt-e a járműről, nem kell olyan sűrűn ellenőrizni a létszámot, idegeskedni, hogy senki se vesszen el út közben. A visszaúton is ugyanez várja a vigyázókat.

Ha a buszbérlés mellett döntenek, olcsón jutnak olyan szállítóeszközhöz, amely tapasztalt sofőrökkel, biztonságban juttatja el az egész csapatot a kirándulás helyszínéig és vissza. Nincsenek ideges pillantások, hosszas jegyvásárlás, átszállások és kényelmetlenkedés a hátizsákokkal. Garantáltan senki sem marad le a kirándulásról, ha minket választ.

Ha nyugodtan és kényelmesen szeretné a kirándulás idejét eltölteni, válassza a buszbérlést és utazzon kellemesen!

buszbérlés

Olyan helyszínre szervezte a partit, ahova a vendégek nehézkesen jutnak el?

Ne aggódjon emiatt!

A kisbusz bérlés remek megoldást kínál Önnek. Ha nagyobb volumenű születésnapi bulit, keresztelőt vagy egyéb rendezvényt szervezne és a tökéletes helyet már megtalálta, de az sokaknak nincs elérhető közelségben, válasszon minket!

Egy ünnepi alkalommal szinte mindenki szívesen elfogyaszt egy pohár bort vagy pezsgőt, ezért sokan nem szeretnének autóval a helyszínre utazni. Azonban a közlekedést valahogy meg kell oldani. Ez miért ne történhetne kisbusz bérlésével?

Így Ön rengeteg bosszúságtól kíméli meg magát. Nincs késés, mindenki egyszerre érkezik, így Önnek sem kell aggódnia. Elég csak a kisbusz parkolását biztosítania a helyszínen.

A kisbusz bérlés nálunk kedvező áron megvalósítható, egyszerű megoldást kínál a vendégek igényes és kényelmes szállításához.

Ha megbízható kisbuszt bérelne profi sofőrrel, ránk számíthat!

Szervezze meg a partit oda, ahova szeretné, és mi megoldjuk a vendégek szállítását!
 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetőségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24