Buszbérlés, kisbusz bérlés sofőrrel
       

Fő oldal

Buszbérlés árak

Autóbuszaink

Gyermek programok

Információk

   

Utazza be Szentendrét kisbuszunkkal!

Szentendre méltán híres csodálatos kultúrájáról és csodaszép művészetéről. Így a város nagyszerű lehetőség iskolás vagy bármely csoportos kirándulás céljaként. Béreljen tőlünk kisbuszt és nézze meg Szentendre látványosságait!

Amiket érdemes meglátogatni:

Szabadtéri Néprajzi Múzeum, más néven Skanzen: a múzeum a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban található. A múzeumban megismerkedhetünk a XIX. századi falusi Magyarország mindennapjaival, szokásaival, életmódjával.


Karácsony Kiállítás- és Szalon: a Hubay-ház 2010-ben nyitotta meg kapuit. Az épületben megtekintheti a hagyományos karácsonyi díszeket, ünneplőbe öltöztetheti a szívét. Maximális lelki felüdülés.

Kovács Margit Múzeum: tekintse meg Kovács Margit kerámiaművész több száz alkotását.

BKV Zrt. szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeuma: a gyűjteményben megtalálhatóak a főváros és vidéki városok antik villamosai, trolibuszai, autóbuszai. Az osztálykirándulások alkalmával mindenképp érdemes meglátogatni a múzeumot, hiszen a gyerekek odavannak a tömegközlekedési eszközökért.

Hívjon minket, béreljen kisbuszt és irány Szentendre!

 

Elérhetőségeink

Odor Gábor

+36/20-325-9201

Gregor Judit

+36/20-310-7670

 
@ info@abibusz.hu
BUSZ, BUSZBÉRLÉS, BUSZRENDELÉS, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS AUTÓBUSSZAL, MINIBUSZ, MIKROBUSZ, TRANSZFER, RENDELÉS, NEMZETKÖZI UTAZÁS, BELFÖLDI UTAZÁS, KIRÁNDULÁS, LUXUS AUTÓBUSZ, KISBUSZ BÉRLÉS SOFÖRREL, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS, BÉRELHETŐ BUSZ, ESKÜVŐI BUSZ.
Elérhetőségek: +36/20-325-9201, +36/20-310-7670 | Mikrobusz.lap.hu | Buszbérlés.lap.hu | Autóbusz-Wikipédia | PR Csoport: Hírek | Cégregiszter24